Skip to content

Chauffeur CE/voornamelijk zeecontainers

Waddinxveen€ 2.345 - € 2.854 per maand

Welkom bij Nedcargo!

Bekijk hier hoe de dag van een Nedcargo Chauffeur eruitziet:

Jij zoekt als klantvriendelijke en professionele, voornamelijk Zeecontainer Chauffeur CE een werkplek met en een informele werksfeer en veel vrijheid: welkom bij Nedcargo!

Jij zoekt naar een nieuwe uitdaging als Chauffeur en wilt werken in een financieel gezonde organisatie? Dan ben je bij Nedcargo aan het juiste adres! Wij bieden niet alleen een salaris €3.060 (afhankelijk van je ervaring), maar ook een gunstige pensioenregeling en overwerkvergoeding. Als Chauffeur bij Nedcargo spreek je veel collega's op jouw standplaats; Waddinxveen en kom je bij natuurlijk bij klanten door het hele land.

Jouw rol pakken als Chauffeur bij Nedcargo
Je hebt 1 tot 3 zeecontainer ritten per dag, voornamelijk vanuit onze eigen vestigingen naar de Rotterdams haven of andersom. Tevens ben je flexibel en bij minder aanbod zeecontainers rijdt je Benelux ritten met 1 tot 5 stops per rit en je helpt de klant bij het laden en lossen indien nodig.

De producten die je vervoert zijn bestemd voor DC's, groothandels van voedingsmiddelen en dranken in de Benelux maar als je zeecontainers rijdt naar onze wereldwijde afnemers.

Om je werk comfortabel en professioneel te kunnen uitvoeren, werken wij met duurzame en veilige vrachtwagens die voorzien zijn van de nieuwste technologie. Jouw starttijden liggen tussen 03.00 en 06.00 uur. Je maakt ongeveer 10 tot 12 uur per dag. Overnacht behoord bij de mogelijkheden


Wat bieden we je als Chauffeur bij Nedcargo?

Als Chauffeur krijg je een eigen coach toegewezen, die jou helpt op het gebied van persoonlijke veiligheid, rijgedrag en schadepreventie. Tijdens het introductieprogramma – jouw Nedcargo route – nemen we je helemaal mee in de wereld van Nedcargo! Daarnaast hebben wij ook mogelijkheden voor LZV Chauffeurs! Verder krijg je bij ons onder andere:


 • Direct een contract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een goed startsalaris tussen de €2.424 en €3.060
   (exclusief overuren en toeslagen) conform de CAO Beroepsgoederenvervoer;
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer via onze reiskostenregeling;
 • Mooie, moderne en veilige wagens en Nedcargo bedrijfskleding;
 • Nedcargo Academie: o.a. Code 95-scholingsprogramma;
 • Nedcargo Vitaal: gezondheid en vitaliteit vinden we belangrijk binnen Nedcargo, je krijgt gratis fruit, advies voor een gezonde levensstijl, je kan belastingvrij een fiets kopen en met belastingvoordeel sporten!


Op-, en met, Nedcargo kun je bouwen, wat zijn jouw kwaliteiten?

Jij zet alles op alles voor de ultieme klantbeleving. Door jouw professionele rijgedrag en klantvriendelijke houding kunnen we onze klanten echt blij maken! Daarom hechten we ook veel waarde aan jouw ideeën! We stimuleren je om mee te denken over veiligheid in je werk en over procedures van onze dienstverlening.

Bovendien ben je:

 • Je bent in het bezit van je CE rijbewijs en geldige Code 95 (of bezig/bereidt deze te halen);
 • Je bent flexibel om eventueel op zaterdagen en/of feestdagen te werken (overnachten is incidenteel en in overleg);
 • Je beheerst de Nederlandse taal;
 • Je bent fulltime of parttime beschikbaar.

Wij zijn Nedcargo!

Ken je ons logo? Daarmee pronken we namelijk GROOT op onze vrachtwagens en panden. En niet zonder reden. Dat doen we omdat we zo trots zijn. Trots omdat we iets doen wat alleen wij kunnen. Trots omdat we elke dag weer werken met producten die bijna iedereen wel in de kast heeft staan. En nog het meest trots omdat we het samen doen, 800 collega’s sterk. Al die mensen, stuk voor stuk, zijn de kracht van onze organisatie. Daarom is het onze plicht om een goede werkgever te zijn. We staan voor bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden, stimuleren opleidings- en doorgroeimogelijkheden via onze eigen Academy en proberen continu de goede werksfeer te waarborgen. Oog voor elkaar en onze planeet, dat is het uitgangspunt. We doen het graag nét even anders en houden ervan de stoute schoenen aan te trekken. Sommigen noemen dat eigenzinnig, wij noemen het Nedcargo!

Enthousiast geworden?

Hoe ziet onze procedure eruit:

 • Het eerste contact! We bellen om het eerste gesprek in de plannen. Vragen kun je dan direct al stellen;
 • Tijdens het eerste gesprek kijken we of er een wederzijdse match is;
 • Lijkt deze match er te zijn? Dan rij je een dag mee met een collega Chauffeur, zodat je hebt ervaren hoe het is om bij Nedcargo te werken;
 • Hebben we elkaar daarna gevonden, dan start jouw carrière bij Nedcargo!


Voor solliciteren of heb je vragen over deze vacature? Reageer dan via de ‘solliciteerknop’, of mail naar g.winkel@nedcargo.com. Wij vertellen je graag uit wat de functie precies inhoudt en hoe het is om te werken bij Nedcargo.


*Een VOG aanvraag is een standaard onderdeel van deze procedure

Wij kiezen voor corporate recruitment, daarom komen wij graag direct met geïnteresseerden in contact zonder tussenkomst van intermediairs


of