Skip to content

Financieel medewerker

Haaften€ 2.500 - € 3.200 per maand

Welkom bij Nedcargo!

Ben jij bekend met de termen crediteuren en debiteuren? Wil jij je communicatieve vaardigheden inzetten om met verschillende afdelingen samen te werken? Denk jij graag mee over financiële processen en hoe we deze kunnen verbeteren? Dan ben jij onze nieuwe financieel medewerker.


Jij bent een enthousiaste aanpakker die zich thuisvoelt in een organisatie in beweging. Met jouw kennis en ervaring ga je aan de slag om samen met het team de financiële administratie op orde te houden. Je bent daarbij continu bezig met het bedenken van aanpassingen in bestaande processen om kwaliteit en efficiency te verbeteren. Jij draait er je hand niet voor om. Je krijgt de mogelijkheid flexibel je werktijden en werkplek in te delen. Naast dit alles hangt er een fijne werksfeer bij ons op de locaties, en werk je voor een manager die jouw initiatieven en ideeën toejuicht.


Jouw rol pakken als financieel medewerker
We verwachten voornamelijk dat jij jezelf ontwikkelt en echt gaat groeien. Zo ben je actief in zowel het crediteuren als het debiteuren team. Naast het inboeken van facturen, word jij vanuit finance het aanspreekpunt voor andere afdelingen binnen Nedcargo. Jij zorgt ervoor dat alles klaar staat voor de periode-afsluiting en werkt samen met jouw collega’s aan diverse projecten om efficiënter te kunnen werken. Met jouw kennis en ervaring lever jij een wezenlijke bijdrage aan het succes van Nedcargo. Je bent verantwoordelijk voor een nauwkeurige afwerking van de financiële administratie.


Naast bovenstaande taken speel jij een zeer belangrijke rol in de verdere ontwikkeling van het Finance Shared Service Center (FSSC). Je gaat op zoek naar kansen voor innovatie en optimalisatie van processen. Verder bestaan jouw werkzaamheden uit:N

 • Het verwerken van inkoopfacturen
 • Het opstellen van verkoopfacturen.
 • Het controleren en verwerken van betalingen
 • Ondersteuning van crediteuren- en debiteurenbeheer
 • Het ondersteunen bij het optimaliseren van AR en AP Processen;
 • Het ondersteunen bij een tijdige en correcte periodeafsluiting.
  Mogelijk wordt het verrichten van de Belgische administratie in de toekomst onderdeel van je job.


Wat bieden we je als Financieel medewerker bij Nedcargo?

Naast een gedreven maar bovenal gezellig werkomgeving, bieden wij:

 • Salaris tussen de € 2500,- en € 3200,- bruto per maand afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Flexibele werktijden die je zelf kan indelen;
 • Mogelijkheid om thuis te werken;
 • Een uitstekende reiskostenvergoeding;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden via de Nedcargo Academy;
 • Vitaliteit door o.a. deelname aan sportevenementen, vers fruit, coaching en een fietsplan;
 • Een gunstige pensioenregeling.

Op Nedcargo kun je bouwen, wat zijn jouw kwaliteiten?

Allereerst ben jij een gezellige collega die goed kan samenwerken. Je maakt graag onderdeel uit van een finance team waar je prettig en transparant kan communiceren, maar ook direct kan zijn wanneer nodig. Verder herken je jezelf in het onderstaande profiel:

 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt relevante ervaring als financieel medewerker;
 • Je hebt kennis en ervaring met complexe processen en bijbehorende ICT-systemen;
 • Je bent tussen de 24 en 40 uur per week beschikbaar.


Wij zijn Nedcargo!
Ken je ons logo? Daarmee pronken we namelijk GROOT op onze vrachtwagens en panden. En niet zonder reden. Dat doen we omdat we zo trots zijn. Trots omdat we iets doen wat alleen wij kunnen. Trots omdat we elke dag weer werken met producten die bijna iedereen wel in de kast heeft staan. En nog het meest trots omdat we het samen doen, 800 collega’s sterk. Al die mensen, stuk voor stuk, zijn de kracht van onze organisatie. Daarom is het onze plicht om een goede werkgever te zijn. We staan voor bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden, stimuleren opleidings- en doorgroeimogelijkheden via onze eigen Academy en proberen continu de goede werksfeer te waarborgen. Oog voor elkaar en onze planeet, dat is het uitgangspunt. We doen het graag nét even anders en houden ervan de stoute schoenen aan te trekken. Sommigen noemen dat eigenzinnig, wij noemen het Nedcargo!

Enthousiast geworden?

Wil je kennis maken of wil je meer weten, je bent van harte welkom!

Voor functie-inhoudelijke informatie, neem gerust contact op met Yacintha Bouwman, haar mailadres is y.bouwman@nedcargo.com ze belt je dan graag op. Yacintha legt je graag uit wat de functie inhoudt en hoe het is om te werken bij Nedcargo. Voor solliciteren kun je reageren via de ‘solliciteerknop’.


*Een VOG aanvraag is een standaard onderdeel van deze procedure

Wij kiezen voor corporate recruitment, daarom komen wij graag direct met geïnteresseerden in contact zonder tussenkomst van intermediairs

of