Skip to content

HR Adviseur

Haaften€ 3.200 - € 4.370 per maand

Welkom bij Nedcargo!


Ben jij gedreven om met jouw zelfstandige en adviserende rol van HR de interne klant te bedienen met een servicegerichte aanpak? Dan ben jij de HR adviseur die we zoeken. Bij Nedcargo maken we graag werk van goede ideeën. Jij wilt bouwen aan een succesvolle en mensgerichte organisatie die steeds verder ontwikkeld. 


Hoe ziet jouw rol er uit?

Als HR Adviseur ben jij het aanspreekpunt voor het management en leidinggevenden (businessunit transport ) op het gebied van personele vraagstukken. Denk hierbij aan zaken als arbeidsvoorwaarden, functioneren, verzuim (casemanagement ligt bij HR) en opleidingen. Je adviseert managers zowel gevraagd als ongevraagd over hun uitdagingen. Je bent een stevige gesprekspartner, en weet managers aan te moedigen om hen zelf verantwoordelijkheid te laten nemen.


Daarnaast verwachten wij dat je de business ondersteunt bij het formuleren en realiseren van hun strategische (HR)-doelstellingen en organisatieveranderingen. Je brengt met hen de personeelsbehoefte voor de lange termijn in kaart, en bewaakt hierbij het formatieplan. Op basis van dit formatieplan zorg je dat de diverse HR thema’s (denk aan resourcing, performance management, employee engagement, duurzame inzetbaarheid en learning & development) aansluiten op de personeelsbehoefte.


Om dit te doen houd je je bezig met de volgende taken:

 • Contact met collega’s over instroom, doorstroom, uitstroom, arbeidsvoorwaarden, verzuim, talentontwikkeling, changemanagement en (strategische) personeelsplanning;
 • Aan de hand van data maak je analyses om zo verbeteringen toe te passen;
 • Je voert inhoudelijke gesprekken vanuit jouw expertise;
 • Het afwegen van diverse belangen om aan de hand daarvan ideeën en plannen om te zetten in concrete acties.

Wat bieden we je als HR adviseur bij Nedcargo?

Naast een gedreven maar bovenal gezellig werkomgeving, bieden wij:

 • Salaris tussen de €3200,- en €4370,- bruto per maand afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Ruimschoots ontwikkelingsmogelijkheden via de Nedcargo Academy;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken;
 • Tussen de 25 en 32 vakantiedagen, afhankelijk van jouw leeftijd;
 • Vitaliteit door o.a. deelname aan sportevenementen, vers fruit, coaching en een fietsplan;
 • Een gunstige pensioenregeling.


Op Nedcargo kun je bouwen, wat zijn jouw kwaliteiten?

Allereerst ben je communicatief sterk. Je geeft advies, als jij denkt daarmee het verschil te maken. Daarnaast ben je iemand die graag bijdraagt aan de groei en verbetering van een organisatie. Je kan zelfstandig te werk gaan en jezelf staande houden in lastige gesprekken, maar bent ook sensitief wanneer dit nodig is. Verder vragen we van je als HR-adviseur:

 • Je hebt een bachelor of master in de richting van HRM;
 • Minimaal 2 jaar ervaring als HR-adviseur binnen de logistieke, industriële of commerciële sector;
 • Kennis van (actuele) wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht, verzuim- en arbeidsvoorwaarden;
 • Minimaal 32 uur beschikbaarheid per week;
 • Bereidheid tot reizen naar vestigingen indien nodig.

Wij zijn Nedcargo!

Ken je ons logo? Daarmee pronken we namelijk GROOT op onze vrachtwagens en panden. En niet zonder reden. Dat doen we omdat we zo trots zijn. Trots omdat we iets doen wat alleen wij kunnen. Trots omdat we elke dag weer werken met producten die bijna iedereen wel in de kast heeft staan. En nog het meest trots omdat we het samen doen, 800 collega’s sterk. Al die mensen, stuk voor stuk, zijn de kracht van onze organisatie. Daarom is het onze plicht om een goede werkgever te zijn. We staan voor bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden, stimuleren opleidings- en doorgroeimogelijkheden via onze eigen Academy en proberen continu de goede werksfeer te waarborgen. Oog voor elkaar en onze planeet, dat is het uitgangspunt. We doen het graag nét even anders en houden ervan de stoute schoenen aan te trekken. Sommigen noemen dat eigenzinnig, wij noemen het Nedcargo!

Enthousiast geworden?

Voor functie-inhoudelijke informatie, neem gerust contact op met Jolanda Overbeek  via 06-11138008. Jolanda legt je graag uit wat de functie inhoudt en hoe het is om te werken bij Nedcargo. Voor solliciteren kun je reageren via de ‘solliciteerknop’. Kun je je niet volledig vinden in bovenstaande vacature maar denk je toch dat je binnen de functie past, aarzel niet om te solliciteren. Wie weet tot snel!

*Een VOG aanvraag is een standaard onderdeel van deze procedure

Wij kiezen voor corporate recruitment, daarom komen wij graag direct met geïnteresseerden in contact zonder tussenkomst van intermediairs

of