Overslaan naar content

IT helpdesk engineer

 • Waddinxveen

Welkom bij Nedcargo!

Ben jij een gedreven en bevlogen IT helpdesk engineer die enerzijds wil bijdragen aan de ambitieuze missie en visie van Nedcargo en anderzijds een mooie vervolg stap wil maken in zijn carrière en deze omzetten naar concrete plannen binnen jouw vakgebied?

Binnen Nedcargo gaan digitalisering, innovatie, data gedreven werken en bedrijfseconomisch rendement hand in hand. Daarbij hebben we een duidelijke missie “Wasteless Supply Chain”: een logistieke keten zonder verspilling van o.a. milieu, tijd, geld, talent, voedsel en transport. Onze infrastructuur en oplossingen zijn een essentieel onderdeel bij de realisatie hiervan.

Bij het nastreven van onze missie vinden we het belangrijk om recht door zee te zijn, te investeren in de toekomst, gepassioneerd toegewijd personeel te ontwikkelen en aan te trekken en continu verbetering op te zoeken, om zo de toonaangevende vernieuwer van een duurzame en data gedreven toeleveringsketen in voeding en dranken in Europa te worden.

Als IT helpdesk engineer kom je in aanraking met alle technieken en oplossingen die bijdragen aan het verder professionaliseren en optimaliseren van onze dagelijkse logistieke processen. Je gaat werken in een klein bevlogen en gedreven team, samen met een service organisatie, die verantwoordelijk zijn voor de meest geoptimaliseerde werkomgeving en oplossingen ter ondersteuning voor de business.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als IT helpdesk engineer heb je al wat ervaring opgedaan binnen organisaties. In deze functie is het belangrijk om innovatief te zijn. Je bekijkt processen vanuit een kritisch security perspectief en denkt graag mee over nieuwe en belangrijke IT-ontwikkelingen. Dagelijks ben je ook bezig met het ondersteunen van de eindgebruikers in ons IT landschap en schakel je nauw met onze MSP. Jouw standplaats is in Haaften, waar je samenwerkt met een groep leuke collega’s. Daarnaast ben je ook op andere locaties te vinden voor het plaatsen van hardware of het helpen uitwerken van de aanleg van een nieuwe productiehal. Jouw ervaring is onmisbaar voor onze organisatie.Je taken bestaan (deels) uit:

 • Het ondersteunen van onze eindgebruikers met reguliere en complexe vraagstukken
 • Je hebt een coördinerende rol bij het oplossen van (complexe) meldingen, storingen en incidenten
 • Eindgebruikers meenemen in het gebruik van een beveiligde werkomgeving
 • Proactief werken aan de optimalisatie van onze IT infrastructuur en security
 • Aansturen van verschillende leveranciers
 • Zorgen dat IT gerelateerde zaken op tijd en compleet geleverd worden aan de organisatie

Enthousiast geworden?

Wat verwachten we van jou?

Wij zoeken iemand die bij wil dragen aan de verdere optimalisatie en professionalisering van deze afdeling. Je voldoet aan onderstaand profiel:

 • Je beschikt over een MBO niveau 4
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen een IT functie
 • Je hebt ervaring met cloudoplossingen zoals Azure, beheer MS 365 en netwerk beheer
 • Ruime ervaring met het installeren configureren en het updaten van software en hardware
 • Je bent strikt op het gebied van IT security
 • Je bent op de hoogte van de laatste IT ontwikkelingen en hier wil je graag over sparren met collega's
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B en verplaatsen tussen locaties vind je geen probleem


Wat bieden we jou?

Werken bij Nedcargo is uitdagend en daar zetten we uiteraard iets tegenover zoals goede arbeidsvoorwaarden, vakantiegeld en een pensioenregeling. Daarnaast bieden we jou veel vrijheid, afwisseling en flexibiliteit. Voor het reizen tussen de Nedcargo vestigingen stellen wij vervoer ter beschikking!

Verder krijg je bij ons onder andere:

 • Een hele fijne groep collega’s in Nederland en België en mooie herkenbare klanten;
 • Een warm welkom, zodat jij je zo goed en snel mogelijk thuis voelt bij ons;
 • Nedcargo Academy: opleidingstrajecten en persoonlijke ontwikkeling en groeimogelijkheden;
 • Nedcargo Vitaal: gezondheid en vitaliteit binnen Nedcargo, o.a. deelname aan sportevenementen, gratis fruit, advies voor een gezonde levensstijl, belastingvrij een fiets kopen en met belastingvoordeel sporten!


Jouw sollicitatieprocedure

Wil jij onderdeel zijn van een organisatie die de ambitie heeft om ‘The Leading Sustainable Supply Chain Innovater te worden in Food and Beverage in Europe'? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hoe ziet onze procedure eruit:

 • Het eerste contact! We bellen om het eerste gesprek in te plannen. Vragen kun je dan al meteen stellen.
 • Elkaar ontmoeten: Het eerste gesprek is een kennisgesprek om samen te kijken of we bij elkaar passen.
 • Is dit positief dan gaan we eventueel nog met een tweede gesprek meer de inhoud in.
 • Hebben we elkaar daarna gevonden, dan start jouw carrière bij Nedcargo!
 • Een VOG aanvraag is ook onderdeel van de procedure.

Wij zijn Nedcargo!
Ken je ons logo? Daarmee pronken we namelijk GROOT op onze vrachtwagens en panden. En niet zonder reden. Dat doen we omdat we zo trots zijn. Trots omdat we iets doen wat alleen wij kunnen. Trots omdat we elke dag weer werken met producten die bijna iedereen wel in de kast heeft staan. En nog het meest trots omdat we het samen doen, 800 collega’s sterk. Al die mensen, stuk voor stuk, zijn de kracht van onze organisatie. Daarom is het onze plicht om een goede werkgever te zijn. We staan voor bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden, stimuleren opleidings- en doorgroeimogelijkheden via onze eigen Academy en proberen continu de goede werksfeer te waarborgen. Oog voor elkaar en onze planeet, dat is het uitgangspunt. We doen het graag nét even anders en houden ervan de stoute schoenen aan te trekken. Sommigen noemen dat eigenzinnig, wij noemen het Nedcargo!of