Overslaan naar content

Open Sollicitatie

  • Nederland

Welkom bij Nedcargo!

Logistiek en retail distributie van voeding, levensmiddelen en drank is de passie van Nedcargo! Onze klanten zijn o.a. supermarkten, restaurants, slijterijen en groothandels. 

Binnen Nedcargo gaan maatschappelijk verantwoord ondernemen en bedrijfseconomisch rendement hand in hand. Voor ons hoort MVO bij een professionele en duurzame vorm van ondernemerschap. Daarbij hebben we een duidelijke missie “Wasteless Supply Chain”: een logistieke keten zonder verspilling van o.a. milieu, tijd, geld, talent, voedsel en transport.

Bij het nastreven van onze missie vinden we het belangrijk om recht door zee te zijn, te investeren in de toekomst, gepassioneerd toegewijd personeel te ontwikkelen en aan te trekken en continu verbetering op te zoeken, om zo de toonaangevende vernieuwer van een duurzame toeleveringsketen in voeding en dranken in Europa te worden.


Ben je op zoek naar een nieuwe baan of stage, maar hebben we op dit moment geen passende vacature voor jou? Laat ons weten waarom je graag bij Nedcargo aan de slag wilt en stuur je CV mee. Zodra we iets voor je hebben gevonden nemen we contact met je op!


Wat bieden we jou?

Nieuwe collega's krijgen bij Nedcargo een warm welkom, zodat jij je zo goed en snel mogelijk thuis voelt bij ons. Tijdens het introductieprogramma – jouw Nedcargo route- nemen we je helemaal mee in de wereld van Nedcargo! Je inwerktraject zal daarom bestaan uit een intensieve begeleiding van een collega. Hierbij kijk je ook mee bij al onze verschillende afdelingen.

Verder krijg je bij ons onder andere:

  • Een hele fijne groep collega’s in Nederland en België en mooie klanten!
  • Je komt te werken in een snelgroeiende en innovatieve organisatie die streeft naar een logistieke keten zonder verspilling van o.a. milieu, tijd, geld, talent, voedsel en transport.
  • Wij ambiëren dan ook een Operational Excellence cultuur die is ingebed in al onze diensten om zo tot de beste prestaties te komen!
  • Werken bij Nedcargo is uitdagend en daar zetten we uiteraard iets tegenover zoals goede arbeidsvoorwaarden, vakantiegeld en een pensioenregeling. Daarnaast bieden we jou veel vrijheid, afwisseling, ruimte om verbetervoorstellen te doen en flexibiliteit.
  • Nedcargo Academy; opleidingstrajecten en persoonlijke ontwikkeling en groeimogelijkheden.
  • Nedcargo Vitaal; gezondheid en vitaliteit binnen Nedcargo, o.a. deelname aan sportevenementen, gratis fruit, advies voor een gezonde levensstijl, belastingvrij een fiets kopen en met belastingvoordeel sporten!


Wij zijn Nedcargo!
Ken je ons logo? Daarmee pronken we namelijk GROOT op onze vrachtwagens en panden. En niet zonder reden. Dat doen we omdat we zo trots zijn. Trots omdat we iets doen wat alleen wij kunnen. Trots omdat we elke dag weer werken met producten die bijna iedereen wel in de kast heeft staan. En nog het meest trots omdat we het samen doen, 800 collega’s sterk. Al die mensen, stuk voor stuk, zijn de kracht van onze organisatie. Daarom is het onze plicht om een goede werkgever te zijn. We staan voor bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden, stimuleren opleidings- en doorgroeimogelijkheden via onze eigen Academy en proberen continu de goede werksfeer te waarborgen. Oog voor elkaar en onze planeet, dat is het uitgangspunt. We doen het graag nét even anders en houden ervan de stoute schoenen aan te trekken. Sommigen noemen dat eigenzinnig, wij noemen het Nedcargo!

Enthousiast geworden?

Jouw sollicitatieprocedure

Wil jij onderdeel zijn van een organisatie die de ambitie heeft om 'The Leading Supply Chain innovator te worden in Food and Beverage van Europe'? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hoe ziet onze procedure eruit:

- Het eerste contact! We bellen om het eerste gesprek in te plannen. Vragen kun je dan al meteen stellen.

- Elkaar ontmoeten: Het eerste gesprek is een kennisgesprek om samen te kijken of we bij elkaar passen.

- Is dit positief dan gaan we met een tweede gesprek meer de inhoud in.

- Hebben we elkaar daarna gevonden, dan start jouw carrière bij Nedcargo!

- Een VOG aanvraag is ook onderdeel van de procedure.


Contact 

Voor meer informatie over deze vacature kun je mailen met de afdeling HR via jobs@nedcargo.com.

of