Skip to content

Payroll Specialist

Waddinxveen€ 3.180 - € 4.350 per maand

Welkom bij Nedcargo!

Heb jij goede ideeën die je wilt inzetten om een logistieke organisatie, zoals Nedcargo, naar een hoger niveau te tillen? Houd jij van complexe payrolling waarin jij, vanuit jouw kennis en ervaring, de oplossing hebt? Kan jij volledig eigenaarschap nemen over de salarisadministratie? Dan zoeken we jou als nieuwe Payroll Specialist bij Nedcargo!

Jij zoekt als ervaren Payroll Specialist ruimte voor jouw kennis en ervaring van payrolling en AFAS Profit. Bij Nedcargo maken we graag werk van goede ideeën. Jij wil als dé Payroll Specialist, binnen een groeiende organisatie, samen met jouw collega’s van hr bouwen aan steeds betere én efficiëntere payrolling. De uitdaging om de payrolling te verzorgen voor tien bv’s met drie arbeidsvoorwaardenregelingen en twee pensioenregelingen klinkt jou als muziek in de oren. Naast een goede en collegiale sfeer waarvoor je graag naar kantoor komt bieden we je flexibele werktijden en de mogelijkheid om regelmatig thuis te werken. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een fantastische vervolgstap in je loopbaan waar je naast een flinke mate van uitdaging en ontwikkeling ook met plezier kunt werken en blijven werken. Welkom bij Nedcargo!

Jouw rol pakken als Payroll Specialist
Het blijft niet bij louter bij het verzorgen van de payrolling, jij wordt echt dé Payrolling Specialist binnen Nedcargo. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies, fungeert als vraagbaak en daar waar het complex wordt haal je plezier uit het vinden van een goede oplossing voor alle betrokkenen. Zo lever jij een wezenlijke bijdrage aan tevreden(er) medewerkers en het succes van Nedcargo. Na een goed inwerktraject neem je volledig eigenaarschap over de salarisadministratie van zo’n 650 Nederlandse collega’s in de breedste zin van het woord. Als Payroll Specialist ben je minimaal 75 % van je werktijd op kantoor in Haaften om makkelijk te schakelen met jouw directe collega’s, de overige 25 % van je tijd kun je vanuit huis werken of bijvoorbeeld op het kantoor in Waddinxveen.

Daarnaast houd je je als Payroll Specialist bezig met:

 • Het beantwoorden van vragen vanuit de organisatie gerelateerd aan de salarisadministratie;
 • Het genereren en analyseren van rapportages en stuurinformatie, proactief samenwerken met finance en adviseren op payroll gerelateerde kwesties;
 • Alle werkzaamheden met betrekking tot pensioenen en verzekeringen;
 • Het functioneel beheer van het payrollsysteem (AFAS);
 • Het verzorgen van financiële aansluitingen;
 • Het functioneel beheer van het tijdsregistratiesysteem (Protime).

Mogelijk wordt het verrichten van de Belgische payroll in de toekomst onderdeel van je job.


Wat bieden we je als Payroll Specialist bij Nedcargo?
Allereerst een zeer gedreven werkomgeving in een organisatie die groot genoeg is om de complexiteit van te ervaren, maar ondernemend genoeg is om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken. Je krijgt alle ruimte in het nemen van initiatief en wordt gestimuleerd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een salaris tussen de € 3200,- en € 4350,- bruto per maand afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

 • Een warm welkom, zodat jij je zo goed en snel mogelijk thuis voelt;
 • Ruimschoots ontwikkelingsmogelijkheden via de Nedcargo Academy;
 • Een fijne werkomgeving waar we bijvoorbeeld samen lunchen;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken;
 • Tussen de 25 en 32 vakantiedagen, afhankelijk van jouw leeftijd;
 • Vitaliteit door o.a. deelname aan sportevenementen, vers fruit, coaching en een fietsplan;
 • Een gunstige pensioenregeling.


Op Nedcargo kun je bouwen, wat zijn jouw kwaliteiten?
Allereerst ben jij een fijne collega waar men graag mee samenwerkt. Je ziet het belang van perfecte payrolling en denkt niet alleen na over de komende run maar kijkt ook graag verder vooruit. Je maakt graag onderdeel uit van een hr team waar je open, transparant, fijn maar ook soms lekker hard kunt samenwerken om de klus te klaren. Groei en ontwikkeling zijn voor jou juist motiverend en jij bent instaat de kansen en bedreigen te signaleren en om te zetten in de juiste actie. Verder herken je jezelf in het onderstaande profiel:

 • Je bent minimaal in het bezit van PDL;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het functioneel beheer van AFAS (payroll);
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met het functioneel beheer van een tijdsregistratiesysteem (Protime) of hebt de interesse en skills om je dit snel eigen te maken;
 • Je hebt naast jouw gedegen kennis en ervaring ook de FUN-factor hoog in het vaandel staan en je voelt je prettig in een hecht team waar naast hard werken ook ruimte is voor plezier.


Wij zijn Nedcargo!

Ken je ons logo? Daarmee pronken we namelijk GROOT op onze vrachtwagens en panden. En niet zonder reden. Dat doen we omdat we zo trots zijn. Trots omdat we iets doen wat alleen wij kunnen. Trots omdat we elke dag weer werken met producten die bijna iedereen wel in de kast heeft staan. En nog het meest trots omdat we het samen doen, 800 collega’s sterk. Al die mensen, stuk voor stuk, zijn de kracht van onze organisatie. Daarom is het onze plicht om een goede werkgever te zijn. We staan voor bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden, stimuleren opleidings- en doorgroeimogelijkheden via onze eigen Academy en proberen continu de goede werksfeer te waarborgen. Oog voor elkaar en onze planeet, dat is het uitgangspunt. We doen het graag nét even anders en houden ervan de stoute schoenen aan te trekken. Sommigen noemen dat eigenzinnig, wij noemen het Nedcargo!

Enthousiast geworden?

Voor functie-inhoudelijke informatie, neem gerust contact op met Raymond de Winter via 0182-893893. Raymond legt je graag uit wat de functie inhoudt en hoe het is om te werken bij Nedcargo. Voor solliciteren kun je reageren via de ‘solliciteerknop’, of mail naar jobs@nedcargo.com

*Een VOG aanvraag is een standaard onderdeel van deze procedure

Wij kiezen voor corporate recruitment, daarom komen wij graag direct met geïnteresseerden in contact zonder tussenkomst van intermediairs

of