Skip to content

Teamleider Chauffeur

Waddinxveen€ 2.916 - € 3.601 per maand

Welkom bij Nedcargo!

Jij zoekt ruimte voor ontwikkeling en wil deel uitmaken van een team dat collega’s verder helpt.

Jij zoekt als beginnend logistiek professional een uitdaging waarbij je continu in contact staat met al jouw collega’s. Jij houdt van afwisseling en wilt dat elke dag anders is. Bij Nedcargo is geen dag hetzelfde. Binnen het team van resourceplanners ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor het begeleiden van de chauffeurs. Mist een chauffeur een pompwagen-, of staat deze vast bij een klant? Jij weet wat je te doen staat!


Jouw rol pakken als teamleider chauffeur/ritbegeleider

Om maar meteen ter zake te komen: we verwachten dat jij de rol van resource planner serieus oppakt. Jij helpt actief mee om de dagelijkse operatie van onze chauffeurs en charters soepel te laten verlopen. Jij haalt voldoening uit het leveren van een significante bijdrage aan de dagelijkse operatie. Je bent bereid om vroeg op te staan want je werkt regelmatig 5:00 uur tot 14:00. Zo zorgen wij ervoor dat de chauffeurs hun hele werkdag kunnen rekenen op jouw hulp.

Jij bent de schakel tussen de chauffeurs, de serviceafdeling en de klant. Samen met jouw team sta je voor efficiëntie doordat wij een minimaal aantal lege ritten rijden waardoor wij minder CO2 uitstoten en ook nog eens kosten besparen. Win-win toch?!


Wat bieden we je als teamleider chauffeur bij Nedcargo?
Allereerst een zeer dynamische werkomgeving in een organisatie die achter je staat en jou de kans biedt om jezelf te ontwikkelen binnen of zelfs buiten de afdeling. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een salaris tussen de €2916,- en €3601,- bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring. Wij streven naar een vast dienstverband en bieden daarnaast de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een reiskostenvergoeding;
  • Een warm welkom-, zodat jij je zo goed en snel mogelijk thuis voelt bij ons;
  • Ruimschoots ontwikkelingsmogelijkheden via de Nedcargo Academy
  • Vitaliteit door o.a. deelname aan sportevenementen, vers fruit, coaching en een fietsplan;
  • Een pensioenregeling.

Op en met Nedcargo kun je bouwen, wat zijn jouw kwaliteiten?
Allereerst ben jij een proactieve resource planner. Jij weet jouw hoofd koel te houden in drukke situaties en kan als de beste communiceren met onze chauffeurs. Je hebt verstand van logistieke processen en computersystemen.

Je voelt je prettig in een team waar serieus gewerkt wordt, maar waar ook zeker tijd is voor een fijn gesprek met jouw collega’s – of teamleiders. Jij staat stevig in je schoenen en weet je goed te verplaatsen in de situatie. Daardoor weet jij als geen ander tot een passende oplossing te komen en heb je samen met jouw collega’s de situatie snel onder controle. Verder vragen we van jou als resource planner:

  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in transport;
  • Je beschikt over mbo+ werk- en denkniveau;
  • Je bent flexibel en bereid om te werken tussen 5:00 en 21:00 uur;
  • Je bent communicatief sterk;
  • Je houdt van een uitdaging.


Wij zijn Nedcargo!
Ken je ons logo? Daarmee pronken we namelijk GROOT op onze vrachtwagens en panden. En niet zonder reden. Dat doen we omdat we zo trots zijn. Trots omdat we iets doen wat alleen wij kunnen. Trots omdat we elke dag weer werken met producten die bijna iedereen wel in de kast heeft staan. En nog het meest trots omdat we het samen doen, 800 collega’s sterk. Al die mensen, stuk voor stuk, zijn de kracht van onze organisatie. Daarom is het onze plicht om een goede werkgever te zijn. We staan voor bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden, stimuleren opleidings- en doorgroeimogelijkheden via onze eigen Academy en proberen continu de goede werksfeer te waarborgen. Oog voor elkaar en onze planeet, dat is het uitgangspunt. We doen het graag nét even anders en houden ervan de stoute schoenen aan te trekken. Sommigen noemen dat eigenzinnig, wij noemen het Nedcargo!

Enthousiast geworden?

Voor solliciteren of heb je vragen over deze vacature? Reageer dan via de ‘solliciteerknop’, of mail naar jobs@nedcargo.com. Wij vertellen je graag uit wat de functie precies inhoudt en hoe het is om te werken bij Nedcargo.


*Een VOG aanvraag is een standaard onderdeel van deze procedure

Wij kiezen voor corporate recruitment, daarom komen wij graag direct met geïnteresseerden in contact zonder tussenkomst van intermediairs

of