Skip to content

Teamleider Finance

Haaften€ 3.200 - € 4.370 per maand

Welkom bij Nedcargo!

Ben jij als ervaren financial toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Een stap waar jij met jouw mensgerichte manier van leidinggeven een hecht team weet te smeden? Houd jij je daarnaast graag bezig met het optimaliseren van processen? Dan ga jij heel gelukkig worden van onze positie als teamleider finance!


Nedcargo is op zoek naar een teamleider voor onze financiële administratie in Haaften. Wij zoeken een enthousiaste teamleider die zich thuis voelt in een dynamische organisatie. Er gaat veel goed maar er zijn ook altijd kansen om het beter te doen. Jij signaleert kansen en analyseert ze en onderneemt actie om de verbetering te realiseren. Daarnaast ben jij dé schakel tussen het team, de finance manager en andere afdelingen zoals bijvoorbeeld Business Development of Inkoop. Om je werk optimaal te verrichten krijg je de mogelijkheid flexibel je werktijden en werkplek in te delen. Daarnaast hangt er een fijne werksfeer waarbij we tijd maken voor sociale interactie en werk je voor een manager die jouw initiatieven en ideeën toejuicht.


Jouw rol pakken als Teamleider Finance

Als teamleider financiële administratie ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van de financiële administratie, bestaande uit 14 personen. Het Finance Shared Service Center (FSSC) in Haaften beheert de financiële administratie voor een 10-tal bedrijven van Nedcargo. Je draagt zorg voor jouw team en begeleid hen om samen nog efficiënter te kunnen werken.


Naast de aansturing van het administratie team zorg jij voor een soepele samenwerking met andere afdelingen binnen Nedcargo. Jij weet als geen ander om rust en stabiliteit te creëren in uitdagende situaties. Samen met jouw team draag jij de verantwoordelijk voor een secure afwerking van de financiële administratie. Aanvullend bestaan je werkzaamheden uit:

 • Doorontwikkelen van het Finance Shared Service Center (FSSC);
 • Procesoptimalisaties binnen AR en AP (d.m.v. RPA’s, PowerBI etc);
 • Waarborgen van een correcte en tijdige crediteuren- en debiteurenadministratie;
 • Beheer van tarieven en indexaties ten behoeve van correctie facturatie;
 • Het ondersteunen van jouw team bij een tijdige en correcte periodeafsluiting (week en maand);
 • Ondersteuning bij de jaarlijkse accountantscontrole.


Wat bieden we je als Teamleider Finance bij Nedcargo?

Als Teamleider Finance krijg je de vrijheid jezelf te ontwikkelen. Jou naast de kans om echt impact te maken een gedreven maar bovenal gezellig werkomgeving, bieden wij:

 • Salaris tussen de € 3200,- en € 4370,- bruto per maand afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Flexibele werktijden die je zelf kan indelen;
 • Mogelijkheid om thuis te werken;
 • Een uitstekende reiskostenvergoeding;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden via de Nedcargo Academy;
 • Vitaliteit door o.a. deelname aan sportevenementen, vers fruit, coaching en een fietsplan;
 • Een gunstige pensioenregeling.

Op Nedcargo kun je bouwen, wat zijn jouw kwaliteiten?

Allereerst ben jij een gezellige collega die goed kan samenwerken. Je hebt een proactieve houding, bent kritisch waar nodig en weet met jouw overtuigingskracht de organisatie mee te nemen in jouw ideeën. Je vindt het leuk om naast een leidinggevende, ook een coachende rol op je te nemen en zo het beste uit de mensen in je team naar boven te brengen. Je maakt graag onderdeel uit van organisatie waar je prettig en transparant kan communiceren, maar ook direct kan zijn wanneer nodig. Verder herken je jezelf in het onderstaande profiel:

 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een financiële omgeving;
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Afgeronde opleiding in economisch kader;
 • Je hebt kennis en ervaring met complexe processen en bijbehorende ICT-systemen;
 • Je bent tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar.


Wij zijn Nedcargo!
Ken je ons logo? Daarmee pronken we namelijk GROOT op onze vrachtwagens en panden. En niet zonder reden. Dat doen we omdat we zo trots zijn. Trots omdat we iets doen wat alleen wij kunnen. Trots omdat we elke dag weer werken met producten die bijna iedereen wel in de kast heeft staan. En nog het meest trots omdat we het samen doen, 800 collega’s sterk. Al die mensen, stuk voor stuk, zijn de kracht van onze organisatie. Daarom is het onze plicht om een goede werkgever te zijn. We staan voor bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden, stimuleren opleidings- en doorgroeimogelijkheden via onze eigen Academy en proberen continu de goede werksfeer te waarborgen. Oog voor elkaar en onze planeet, dat is het uitgangspunt. We doen het graag nét even anders en houden ervan de stoute schoenen aan te trekken. Sommigen noemen dat eigenzinnig, wij noemen het Nedcargo!


Enthousiast geworden?

Voor functie-inhoudelijke informatie, neem gerust contact op met Wouter Boer. Hij legt je graag uit wat de functie inhoudt en hoe het is om te werken bij Nedcargo. Voor solliciteren kun je reageren via de ‘solliciteerknop’ of mail naar jobs@nedcargo.com.

*Een VOG aanvraag is een standaard onderdeel van deze procedure

Wij kiezen voor corporate recruitment, daarom komen wij graag direct met geïnteresseerden in contact zonder tussenkomst van intermediairs

of