Skip to content

Teamleider Resource Planning

Waddinxveen€ 2.752 - € 4.073 per maand

Welkom bij Nedcargo!

Ben jij een oplossingsgerichte leidinggevende in resource planning en zorg jij voor de beste begeleiding van onze Chauffeurs en ritten?
Wij zijn op zoek naar een Teamleider Resource Planning voor onze locatie in Waddinxveen!


Binnen Nedcargo gaan maatschappelijk verantwoord ondernemen en bedrijfseconomisch rendement hand in hand. Voor ons hoort MVO bij een professionele en duurzame vorm van ondernemerschap. Daarbij hebben we een duidelijke missie “Wasteless Supply Chain”: een logistieke keten zonder verspilling van o.a. milieu, tijd, geld, talent, voedsel en transport.

Bij het nastreven van onze missie vinden we het belangrijk om recht door zee te zijn, te investeren in de toekomst, gepassioneerd toegewijd personeel te ontwikkelen en aan te trekken en continu verbetering op te zoeken, om zo de toonaangevende vernieuwer van een duurzame toeleveringsketen in voeding en dranken in Europa te worden.


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

In de functie van teamleider ben je verantwoordelijk met jouw afdeling Resource Planning voor het toewijzen van voertuigen, chauffeurs en charters aan ritcombinaties zodat de resources (mensen en middelen) optimaal worden ingezet en gebruikt. Dit alles in overeenstemming met de operationele transport planning. Gedurende de dag begeleid en coach je jouw team en de chauffeurs onderweg en begeleid je de voortgang van de ritten van chauffeurs. Je geeft de chauffeurs onderweg de best mogelijke ondersteuning zodat zij hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Bij alles wat je doet staat de chauffeur, de klant en de tijdigheid en kwaliteit van de levering voorop: jouw afdeling zorgt dagelijks voor een blije chauffeur en klant!

 

Jouw voornaamste taken zijn:

 • Begeleiden en coachen van de Resource Planners en daarbij de chauffeurs;
 • ­Het coachen en begeleiden van medewerkers, het voeren van diverse gesprekken, werkoverleg, etc;
 • Zorgdragen voor "Good Working Conditions" voor de chauffeurs;
 • ­Het zorgdragen voor de “continuous improvement” van de afdelingsprocessen en het kwaliteitsniveau van de dienstverlening;
 • Toewijzen van ritten aan chauffeurs en charters, rekening houdend met wettelijke bepalingen;
 • Doorgeven van geplande ritten aan in- en externe chauffeurs, aangeven van relevante ritinformatie en bijzonderheden;
 • ­Het bijdragen aan inrichten en optimaliseren van de afdeling voor wat betreft structuur, samenwerking, processen, procedures, systeemondersteuning en communicatie;
 • ­Het (laten) beheren van de charters / charterpool, vastleggen van afspraken;
 • Leiden en/of deelnemen aan afdelings- en planning gerelateerde projecten. 

Samen met jouw afdeling ben je verantwoordelijk voor een optimale indeling en het monitoren van de voortgang van de ritten en de begeleiding van de chauffeurs onderweg. Je rapporteert aan de Fleetmanager Transport & Distribution en geeft leiding aan de Resource Planners en Chauffeurs.

Enthousiast geworden?

Wat verwachten we van jou?

Wij zoeken iemand die bij wil dragen aan de verdere professionalisering van de afdeling. Je streeft naar continu verbeteren en maakt hier plannen voor. Je voldoet aan onderstaand profiel:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en hebt minimaal 5 jaar werkervaring in de logistiek;
 • Je hebt ervaring met een coachende manier van leidinggeven;;
 • Je bent flexibel en kunt makkelijk schakelen; 
 • Stressbestendig en oplossingsgericht; 
 • Je kunt goed overweg met diverse logistieke systemen. 


Wat bieden we je als teamleider Resource Planning bij Nedcargo?

Werken bij Nedcargo is uitdagend en daar zetten we uiteraard iets tegenover zoals goede arbeidsvoorwaarden, vakantiegeld en een pensioenregeling. Daarnaast bieden we jou veel vrijheid, afwisseling, ruimte om verbetervoorstellen te doen en flexibiliteit.

Verder krijg je bij ons onder andere:

 • Een salaris tussen €2.916 en €3601 euro bruto per maand conform CAO Beroepsgoederenvervoer;
 • Een hele fijne groep collega’s in Nederland en België en mooie herkenbare klanten;
 • Een warm welkom, zodat jij je zo goed en snel mogelijk thuis voelt bij ons;
 • Nedcargo Academy: opleidingstrajecten en persoonlijke ontwikkeling en groeimogelijkheden;
 • Nedcargo Vitaal: gezondheid en vitaliteit binnen Nedcargo, o.a. deelname aan sportevenementen, gratis fruit, advies voor een gezonde levensstijl, belastingvrij een fiets kopen en met belastingvoordeel sporten!

Wij zijn Nedcargo!

Ken je ons logo? Daarmee pronken we namelijk GROOT op onze vrachtwagens en panden. En niet zonder reden. Dat doen we omdat we zo trots zijn. Trots omdat we iets doen wat alleen wij kunnen. Trots omdat we elke dag weer werken met producten die bijna iedereen wel in de kast heeft staan. En nog het meest trots omdat we het samen doen, 800 collega’s sterk. Al die mensen, stuk voor stuk, zijn de kracht van onze organisatie. Daarom is het onze plicht om een goede werkgever te zijn. We staan voor bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden, stimuleren opleidings- en doorgroeimogelijkheden via onze eigen Academy en proberen continu de goede werksfeer te waarborgen. Oog voor elkaar en onze planeet, dat is het uitgangspunt. We doen het graag nét even anders en houden ervan de stoute schoenen aan te trekken. Sommigen noemen dat eigenzinnig, wij noemen het Nedcargo!


Contact

Voor meer informatie over deze vacature kun je mailen met de afdeling HR via jobs@nedxcargo.com.

of